تماس با ما

ماژول تماس با ما مناسب اپلیکیشن های معرفی، شرکتی و ...

ماژول تماس با ما
تماس با ما

ویژگی‌های تماس با ما

ماژول تماس با ما برای هر اپلیکیشنی مخصوصا اپلیکیشن های فروشگاهی لازم است زیرا کاربر با اطمینان بیشتری از اپ خرید انجام می دهد و می داند در صورت وقوع مشکل می تواند به صاحب اپلیکیشن دسترسی داشته باشد تا مشکل او را مرتفع سازد. از دیگر ویژگی های ماژول تماس با ما می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان درج اسلایدشو
- امکان درج محتوای متنی و تصویری
- پیوند به صفحات اجتماعی

تصویر اصلی / اسلایدشو

 

این بخش برای قرار دادن تصاویری به صورت اسلاید در بالای صفحه ی ماژول شماست. می توانید تصاویری با فرمت های png و jpg را در این بخش قرار دهید. هر کادر بالا برای یک تصویر می باشد و برای اضافه کردن تصاویر بیشتر بر روی دکمه “افزودن اسلاید جدید” کلیک نمایید.

  1. انتخاب/آپلود تصویر: از آیکن مربوط به آپلود تصویر، تصویر مورد نظر خود را اضافه کنید.
  2. نوع عملکرد: در این بخش می توانید عملکردی را به هر اسلاید نسبت دهید تا کاربر با تاچ هر تصویر به عملکرد مورد نظر شما دسترسی یابد. برای مثال می تواند به صفحه ی خاصی از اپ یا صفحه ای بیرون از اپ هدایت شود، به صورت مستقیم به صفحه ی ارسال ایمیل هدایت شده یا از کد ussd بهره گیرد. در پایان به بررسی انواع عملکرد خواهیم پرداخت.
  3. عنوان، متن، متن دکمه:
    شما می توانید در اسلایدشوی خود دکمه ایجاد کرده و متن روی دکمه را تغییر دهید.
    *این امکان فقط در برخی از طراحی ها ایجاد شده است و مخصوص همه ی قالب ها نیست.

اسلایدشو

  1. نوع اسلایدشو
    تصاویر به صورت آفلاین در اپلیکیشن باشد: با این گزینه صرفا تصاویر اضافه شده در پنل پیش از دریافت فایل نصبی اپلیکیشن در اسلایدشو نمایش داده می شوند و در صورت اضافه شدن تصاویر جدید، لازم است از اپلیکیشن خروجی جدید دریافت و آن را بر روی گوشی خود نصب کنید.تصاویر به صورت آنلاین در اپلیکیشن تغییر کند: این حالت نیازمند اتصال گوشی کاربر به اینترنت است. با اضافه کردن تصاویر جدید در بخش اسلایدشوی پنل، کاربر بدون نیاز به نصب مجدد اپلیکیشن قادر خواهد بود تصاویر جدید را در اپلیکیشن مشاهده کند.
  2. نوع حرکت اسلایدشو
    حرکت بصورت خودکار: تصاویر اسلایدشو به صورت خودکار تغییر می کنند و هر چند ثانیه تصویر دیگر اسلایدشو نمایش داده می شود.
    حرکت بصورت دستی: در این حالت کاربر تصاویر اسلایدشو را تورق می کند و تصاویر به صورت خودکار تغییر نمی کنند.
  3. زمان اسلاید به ثانیه: شما می توانید زمان باقی ماندن اسلایدشو بر روی هر تصویر را تنظیم کنید. به عنوان مثال با قرار دادن عدد 4 در این فیلد، هر تصویر از اسلایدشو 4 ثانیه نمایش داده شده و پس از آن تصویر دیگر به نمایش در خواهد آمد.
    *این گزینه برای حالت خودکار اسلایدشو کاربر دارد.
  4. نشانگر اسلایدشو
    نمایش داده شود
    نمایش داده نشود
    *منظور از نشانگر دایره های درج شده در پایین تصویر اسلایدشو بوده که نمایشگر وجود چند اسلاید در اسلایشو می باشد.
  5. ارتفاع اسلایدشو: در این بخش امکان تعیین ارتفاع تصویر اسلایدشو وجود دارد. ارتفاع اسلایدشو را وارد کنید.

 

 




محتوای صفحه

ماژول محتوا

  1. عنوان: عنوان محتوا را وارد نمایید.
  2. زیر عنوان: زیر عنوان محتوا را وارد نمایید.
  3. محتوا: متن اصلی صفحه محتوا را وارد نمایید.

*بهتر است از کپی متن در بخش ویرایشگر متن خودداری کرده و آن را تایپ کنید و در صورت نیاز به کپی متن از درگاه دیگر، حتما از امکانات ویرایشی این بخش کمک بگیرید.


ویرایشگر متن

ویرایشگر متن

این کادر امکاناتی نظیر کپی، ایجاد پیوند و .. را مشابه با نرم افزار word در اختیار شما قرار می دهد.

*انتخاب فونت مرتبط با این بخش نبوده و شما تنها امکان افزودن یک فونت واحد برای کل متون اپلیکیشن را خواهید داشت. تغییر فونت از بخش تنظیمات پنل در دسترس شماست.

 

منبع:

 

 

 

این بخش برای درج برخی کدهای html بوده و کدهای درج شده در آن، به محتوای مدنظر شما در اپلیکیشن تبدیل خواهند شد. از جمله مواردی که امکان درج در این بخش را دارد، iframe است.
*به دلیل نیتیو بودن اپلیکیشن ها، هرگونه کدی امکان درج در این بخش را ندارد.

 

گروه کپی:

 

 

 

با امکانات ویرایشی این بخش می توانید متون مورد نظر خود را از نرم افزار word یا سایر منابع دیگر در ویرایشگر متن کپی کنید.
امکانات این بخش عبارتند از:
برش(cut)
رونوشت(copy)
چسباندن(paste) ؛ با استفاده از این آیتم ویراشی، لینک های موجود در متن نیز منتقل شده و در ویرایشگر ماژول قرار خواهند گرفت.
چسباندن به عنوان متن ساده (paste)؛ با استفاده از این آیتم ویراشی، متون ویژگیهای خود از جمله لینک های گنجانده شده در آن را از دست خواهند داد.
چسباندن (paste) از نرم افزار word ؛ با استفاده از این آیتم ویراشی، متون تمامی خصوصیت خود در نرم افزارword  را حفظ خواهند کرد.

 

تاریخچه عملکرد:

 

 

 

واچیدن (undo typing): آخرین اقدام شما در ویرایش متن لغو می شود.
بازچیدن (redo typing):  بازگردانی اقدام لغو شده.

 

جستجو و جایگزینی:

 

 

 

جستجو (search): برای یافتن واژه یا عبارت در متن تایپ شده
جایگزینی (replace): با این گزینه می توانید واژه یا عبارتی را جایگزین واژه یا عبارت دیگر کنید.
گزینش همه (select all): می توانید همه متن را یکباره در حالت انتخاب قرار دهید

 

بزرگنمایی و حالات حروف:

 

 

 

درشت (bold): حروف را درشت تر نمایش می دهد.
خمیده (italic):محور حروف حالت اریب به خود می گیرد.
خط خورده (strikethrough): یک خط بر روی حروف درج می شود.

 

لغو فرمت

 

 

 

تمامی فرمت های اعمال شده بر روی واژگان اعم از درشت کردن حروف، پیوند و.. لغو می شود.

 

فهرست:

 

 

 

فهرست شماره دار (numbering):در ابتدای سطرهای انتخابی اعدادی را به ترتیب درج می کند.
فهرست نقطه ای (bullets):سطرهای انتخابی را با قرار دادن دایره ای توپر (bullet) متمایز می کند.

 

تنظیمات پاراگراف:

 

 

 

چپ چین (align left): تایپ متن از چپ، مناسب برای زبان هایی چون انگلیسی.
وسط چین (center): تایپ متن در مرکز صفحه، مناسب درج عناوین متن.
راست چین (align right): تایپ متن از راست، مناسب برای زبان هایی چون فارسی.

بلوک چین (justify): تراز کردن متون. در این حالت طول خطوط هر پاراگراف به یک میزان خواهد بود.
*توجه داشته باشید در صورت نیاز به کپی کردن متون در اپ انتخاب حالت justify (بلوک چین) برای متون مناسب نیست. (هنگامی که اپ شما راست چین باشد، حالت justify اعداد فارسی و کلمات انگلیسی را برعکس کپی می کند.)

 

پیوند:

 

 

 

گنجاندن/ویرایش پیوند: ایجاد پیوند(لینک) یا ویرایش آن
برداشتن پیوند: حذف پیوند قرار داده شده در متن

 

درج رسانه در متن:

ویرایشگر متن

 

 

 

قرداد دادن تصویر: با انتخاب این گزینه به پوشه بندی فایل های خود برای انتخاب و درج تصویر در متن منتقل خواهید شد. لازم است تصاویر مورد نظر شما برای درج در متن از این طریق انتخاب شده و از کپی تصاویر بدون بارگزاری آنها در پنل خود بپرهیزید.

قرار دادن جدول: امکان ایجاد جدول را با تعیین تعداد سطر و ستون در اختیار شما قرار می دهد.بهتر است جداول مورد نظرتان برای درج در متن را از این طریق ایجاد کنید و از کپی جداول در بخش ویرایش متن بپرهیزید.

اضافه کردن ویدیو: امکان قرار دادن ویدیو به صورت آنلاین. فرمت ویدیوی اضافه شده از این دکمه حتما بایستی mp4 باشد.

اضافه کردن لینک رسانه(Iframe): امکان قرار دادن لینک موزیک، ویدیوی آپارات و .. . این لینک ها از نوع لینک های معمول نبوده و خام نیستند. برای دریافت لینک iframe ویدیوی آپارات بعد از ورود به صفحه ی ویدیوی مورد نظر خود، گزینه “دریافت کد امبد” را انتخاب کنید.

 

 

 

ویرایشگر متن

 

 

 

با قرار دادن تنظیمات کادر باز شده بر روی گزینه “کد آی فریم” لینک مقابل عبارت src را کپی کنید. به پنل اپتو بازگشته و لینک کپی شده را در فیلد URL گزینه iframe اپتو قرار دهید.
ویرایشگر متن

 

قرار دادن دکمه: با این گزینه می توانید در درون متن دکمه ایجاد کنید. این دکمه امکان پذیرفتن هر 8 عملکرد (پیوند داخلی، پیوندخارجی، ایمیل و..)  را دارد.

قالب بندی و استایل:

 

 

 

قالب بندی(styles):از این بخش می توانید نوع قالب بندی سطرها (انواع تیتر یا حروف معمولی) را انتخاب کنید.
اندازه قلم(font size): اندازه ی بزرگی حروف از این بخش قابل تنظیم است.

 

رنگ متن و پس زمینه:

 

 

 

رنگ متن(font color): رنگ حروف از این بخش قابل انتخاب است.
رنگ پس زمینه(shading):رنگ پس زمینه ی حروف انتخابی را از این بخش تغییر دهید.

 

نمایشگر کادر ویرایشی:

 

 

 

بیشینه کردن: از این قسمت می توانید کادر تایپ و ویرایش متن را در بزرگترین حالت خود قرار دهید تا تنظیم متون برای شما راحت تر باشد.
نمایش بلوک ها: تقسیم بندی پاراگراف ها و امکان تنظیم آنها نسبت به هم از این بخش قابل دسترس است.

 

 




پیوندها

تماس با ما

در این بخش می توانید تعداد نامحدودی از شبکه های اجتماعی خود را معرفی کرده و امکان دسترسی مستقیم کاربران را به صورت پیوندهای ارائه شده در بخش “نوع عملکرد” برای آنها فراهم کنید. همچنین می توانید کاربر را به صفحات دیگر اپلیکیشن هدایت کنید.

  1. انتخاب آیکن: از آیکن مربوط به آپلود تصویر، آیکن مورد نظر خود را اضافه کنید.
  2. نوع عملکرد: عملکرد پس از کلیک روی پیوند.



توضیح انواع عملکرد

در اینجا انواع عملکردها را توضیح می دهیم دقت کنید اگر در قسمتی برخی از عملکردها را مشاهده نکردید، دلیل نیاز نبودن آن عملکرد در آن قسمت خاص می باشد. ما در اینجا همه موارد را توضیح داده ایم.

پیوند داخلی

با انتخاب این گزینه می توانید کاربر را به صفحه ی دیگری از اپ منتقل کنید. برای نمونه کاربر می تواند با تاچ تصویر اسلایدشو به صفحه ی مربوط  به یک خبر در ماژول وبلاگ شما منتقل شود. برای این کار پس از انتخاب گزینه ی پیوند داخلی، بر روی گزینه “تنظیمات” در فیلد “پیوند/تنظیمات”  کلیک کرده و صفحه ای که مایلید کاربر با تاچ تصویر به آن منتقل شود را انتخاب کنید اگر صفحه انتخاب شده دسته، یک محصول یا پست باشد باید اطلاعات عملکرد را نیز وارد نمایید که این اطلاعات در لیست ماژول مورد نظر وجود دارد.
به عنوان مثال اگر بخواهید با کلیک بر روی اسلاید کاربر وارد یک محصول شود ابتدا وارد فروشگاه شده و از لیست محصولات “اطلاعات عملکرد” را کپی کند.
اپتو
سپس به اسلایدر بازگشته پیوند داخلی را انتخاب می کنید و بر روی گزینه “تنظیمات” در فیلد “پیوند/تنظیمات”  کلیک کنید، حال از صفحه باز شده “یک محصول (فروشگاه ساز)” را انتخاب و اطلاعات عملکرد محصول را در اینجا وارد می کنید. اگر بخواهید پیوند داخلی به یک صفحه مثلا محتوا باشد کافیست در قسمت تنظیمات نام صفحه را انتخاب کنید.

پیوند خارجی

با انتخاب این گزینه می توانید کاربر را به صفحه ای خارج از اپ منتقل کنید. برای نمونه کاربر می تواند با تاچ تصویر اسلایشو به صفحه ای مربوط به سایت شما منتقل شود. برای این کار پس از انتخاب گزینه ی پیوند خارجی، لینک سایت مورد نظر خود را به همراه https یا http و به صورت لینک در فیلد “پیوند/تنظیمات” قرار دهید. نمونه لینک صحیح: https://appeto.ir

ایمیل

با انتخاب این گزینه می توانید کاربر را مستقیما به صفحه ی ارسال ایمیل منتقل کرده و ایمیل مورد نظر خود را به صورت پیشفرض به عنوان دریافت کننده ی ایمیل قرار دهید تا کاربر بتواند به آسانی برای شما ایمیل ارسال کند. برای این منظور پس از انتخاب گزینه ی ایمیل، ایمیل دریافت کننده را در فیلد “پیوند/تنظیمات” قرار دهید.

شماره تماس

با انتخاب این گزینه می توانید کاربر را مستقیما به صفحه ی تماس موبایل وی منتقل کرده و شماره تماس مورد نظر خود را به صورت پیشفرض به عنوان دریافت کننده ی تماس قرار دهید تا کاربر بتواند به آسانی با شما تماس حاصل کند. برای این منظور پس از انتخاب گزینه ی شماره تماس، شماره تماس مورد نظر خود را در فیلد “پیوند/تنظیمات” قرار دهید.

کد ussd

با انتخاب این گزینه می توانید کاربر را مستقیما به صفحه ی تماس موبایل وی منتقل کرده و کد ussd مورد نظر خود را به صورت پیشفرض به عنوان دریافت کننده ی تماس قرار دهید تا کاربر بتواند به آسانی از کد ussd مورد نظر استفاده کند. برای این منظور پس از انتخاب گزینه ی کد ussd ، کد ussd مورد نظر خود را در فیلد “پیوند/تنظیمات” قرار دهید. نمونه کد: #1*


پیامک مستقیم

با انتخاب این گزینه می توانید کاربر را مستقیما به صفحه ی پیامک موبایل وی منتقل کرده و شماره تماس مورد نظر خود را به صورت پیشفرض به عنوان دریافت کننده ی پیامک قرار دهید تا کاربر بتواند به آسانی برای شما پیامک ارسال کند. برای این منظور پس از انتخاب گزینه ی پیامک مستقیم، شماره تماس مورد نظر خود را در فیلد “پیوند/تنظیمات” قرار دهید.


بدون عملکرد

در صورت انتخاب این گزینه اسلایدشو هیچگونه عملکردی نخواهد داشت.

عملکرد خاص

وقتی “نوع عملکرد” را روی عملکرد خاص قرار دهید و گزینه تنظیمات را بزنید 4 گزینه برگه عملیات، تایید، هشدار و بازگشت را مشاهده می کنید که در ادامه هریک توضیح داده خواهد شد.

برگه عملیات

برای تعیین محتوای برگه عملیات باید یکی از ماژول‌های فهرست استفاده شده در صفحات اپ را انتخاب کنید. در واقع این گزینه لیست صفحات ماژول فهرست انتخاب شده را نمایش می دهد که نمونه آن در اپلیکیشن به شکل زیر می باشد. تصویر زیر عملکرد برگه عملیات را نمایش می دهد که با کلیک بر روی گزینه مورد نظر، محتوای منوی انتخاب شده از زیر باز می شود.

 

تایید

برای نمایش پیام تایید به کاربر می باشد که دارای تنظیمات زیر است.

اپتو

  1. عنوان: عنوان پیام را وارد کنید.
  2. متن: متن پیام را وارد کنید.
  3. متن تایید کردن: متن دکمه تایید پیام را وارد کنید.
  4. متن رد کردن: متن دکمه رد پیام را وارد کنید. با زدن این دکمه پیام بسته می شود.
  5. انتخاب عملکرد یا صفحه: اگر کاربر دکمه تایید را زد چه اتفاقی بیافتد با این گزینه می توانید پیام را ببندید یا حتی کاربر را به صفحه دیگری منتقل کنید.
  6. اطلاعات عملکرد: همانطور که پیش تر گفته شد برای انتقال به یک دسته، محصول یا پست استفاده می شود.

پیام بصورت زیر بر روی صفحه نمایش داده می شود.

اپتو

هشدار

برای نمایش پیام هشدار به کاربر می باشد که دارای تنظیمات زیر است.

اپتو

  1. عنوان: عنوان پیام را وارد کنید.
  2. متن: متن پیام را وارد کنید.
  3. متن تایید کردن: متن دکمه تایید پیام را وارد کنید.
  4. انتخاب عملکرد یا صفحه: اگر کاربر دکمه تایید را زد چه اتفاقی بیافتد با این گزینه می توانید پیام را ببندید یا حتی کاربر را به صفحه دیگری منتقل کنید.
  5. اطلاعات عملکرد: همانطور که پیش تر گفته شد برای انتقال به یک دسته، محصول یا پست استفاده می شود.

پیام بصورت زیر بر روی صفحه نمایش داده می شود.

اپتو

بازگشت

این عملکرد کاربر را به صفحه قبل برمی گرداند.

یکی از کاربردی ترین قسمت ها٬ تب “متن های صفحه” است که می توانید تمامی متن های موجود در اپ را تغییر دهید. یکی از کاربردهای این صفحه برای ساخت اپلیکیشن هایی با زبان های مختلف می‌باشد.

  • این متن ها مربوط به اپلیکیشن می باشد و ارتباطی با پنل مدیریت ندارد.